Jacques Rousseaux

Jacques Rousseaux is sedert april 2007 lid van de Raad van Bestuur van Private Insurer en lid van het Benoemings- en Remuneratiecomité van Private Insurer.

Jacques is de vaste vertegenwoordiger van de bvba Roude, waarvan hij zaakvoerder is, die onafhankelijk bestuurder is bij de NV Rogimmo, de NV Belexim, de NV Immo Stonehill, de NV Bremimmo en de NV Domein Liedeberg, en zaakvoerder van de bvba Boutex.

Jacques is lid van de Board of Trustees van Guberna, waar hij tot 2014 voorzitter was van de Alumnivereniging en in die hoedanigheid waarnemend lid van de Raad van Bestuur.

Jacques was tot april 2016 onafhankelijk bestuurder bij Befimmo, waar hij tot april 2015 voorzitter was van het Auditcomité. Hij was tot mei 2016 onafhankelijk bestuurder bij de NV The Belgian.

Jacques was tot 2006 gedelegeerd bestuurder van de cv Federatie van de Kassen van het Landbouwkrediet, en bestuurder, lid van het Auditcomité en van het Benoemings- en Remuneratiecomité bij Landbouwkrediet, Europabank en Keytrade Bank. Bij deze laatste was hij voorzitter van de Raad van Bestuur. Hij was van 1992 tot 2004 CEO van Landbouwkrediet (nu Crelan).

Ons kantoor

Private Insurer NV,
Tedescolaan 7,
B-1160 Brussel
T. +32 (0) 2 676 18 60
F. +32 (0) 2 676 18 69
service@privateinsurer.com

Private Insurer is een erkende Belgische levensverzekeringsonderneming

Voor de auditwerkzaamheden doet Private Insurer beroep op Deloitte en KPMG.
Willis Towers Watson staat in als actuaris.
Wij staan onder het toezicht van  en

Please publish modules in offcanvas position.