0

redenen waarom u als klant vertrouwen heeft in Private Insurer

1
Maatwerk
Private Insurer zorgt voor een levensverzekeringsoplossing op uw maat.
2
Uitzicht op een hoger rendement
Met onze oplossingen krijgt u uitzicht op een hoger rendement dan bij Tak 21 contracten of spaarrekeningen, echter zonder garantie op het kapitaal noch op het rendement.
3
Handig in het kader van successieplanning
Bent u op zoek naar een fiscaalvriendelijke manier om (een deel van) uw vermogen over te dragen naar uw kinderen? Dan bieden onze oplossingen u daar alle kansen toe.
4
100% Belgisch
Private Insurer is een Belgische levensverzekeraar met een internationale visie.
5
Veilig
De Belgische wetgeving biedt aan houders van een levensverzekering een bescherming die uniek is binnen Europa: het tegenpartijrisico ten opzichte van Private Insurer is uitgesloten. Zo bent u nog beter beschermd dan in andere landen.
6
Extra veiligheid: wij volgen uw contract op
Maandelijks doet Private Insurer een nazicht van uw beleggingen en kijkt na of deze, gezien de evolutie van de beurswaarde, nog steeds in lijn zijn met uw risicoprofiel. Zo nodig informeren we uw tussenpersoon zodat de gepaste actie kan ondernomen worden.
7
Een financieel solide partner
Private Insurer is financieel kerngezond. U kunt dus op beide oren slapen.
8
Onafhankelijkheid
Private Insurer is volledig onafhankelijk. We zijn niet gebonden aan een financiële instelling of vermogensbeheerder. Belangenconflicten krijgen weinig kans.
9
Een gespecialiseerde partner
We huldigen het motto ‘Schoenmaker, blijf bij uw leest’. Private Insurer is gespecialiseerd in levensverzekeringen van het type Tak 23. Dat is dan ook het enige dat we doen. We beperken ons tot waar we goed in zijn.
10
Een duidelijke rapportering
De inventariswaarden van uw portefeuille kan u steeds raadplegen via een beveiligde toegang op onze site (www.privateinsurer.com). Daarnaast krijgt u van ons op regelmatige basis een update van uw portefeuille.

Uw verzekeringstussenpersoon en Private Insurer, de beste garantie op een gedegen en veilige oplossing

Private Insurer werkt enkel B2B, business to business. Wij verdelen onze levensverzekeringsoplossingen uitsluitend via professionele financiële tussenpersonen: verzekeringsmakelaars, financiële planners, vermogensbeheerders, privébanken en family offices.

Private Insurer is echter 100% onafhankelijk; wij bieden via een open architectuur een zeer ruim gamma fondsen aan (keuze uit > 350 fondsen, allen FSMA goedgekeurd en/of UCITS) beheerd door de meest gerenommeerde fondsbeheerders.

Uw activa gekoppeld aan uw contract worden gedeponeerd op een unieke rekening door ons geopend bij één van de depotbanken waarmee we samenwerken. Private Insurer doet zelf geen financieel beheer. Ieder zijn vak.

Uw verzekeringstussenpersoon staat u bij, wij beheren uw contract, de depothoudende bank waakt over uw activa door Private Insurer bij haar gedeponeerd, de professionele fondsbeheerders beheren de fondsen. Dankzij Private Insurer heeft u zo maximaal toegang tot een ruime waaier aan financiële mogelijkheden. Geen halve oplossingen. Het beste is wat u toekomt, in alle veiligheid.

Uw verzekeringstussenpersoon is de belangrijkste schakel tussen u en Private Insurer. Hij is het die u kent als klant en uw noden heeft geanalyseerd. Hij informeert u over de stand van uw contract. Hij zorgt ervoor dat uw belegging bij Private Insurer past bij uw risicoprofiel. Private Insurer volgt dit mee op en maandelijks gebeurt er een nazicht of uw beleggingen, gezien de evolutie van de beurswaarde, nog steeds in lijn zijn met uw risicoprofiel. Zo nodig informeren we uw tussenpersoon hierover.

Wij staan uw verzekeringstussenpersoon graag bij met een team specialisten. Zowel op het vlak van Tak 23 beleggingsoplossingen als op het vlak van vermogensoverdracht.

Uw veiligheid: binnen Europa kiest België voor de veiligste optie - Private Insurer gaat nog een stap verder


Europa

Lidstaten hebben 2 opties:
1
Vorderingen van klanten zijn bevoorrecht ten opzichte van alle andere vorderingen op de verzekeringsonderneming
2
Vorderingen van klanten zijn bevoorrecht ten opzichte van alle andere vorderingen op de verzekeringsonderneming, behalve op:
• vorderingen uit arbeidsovereenkomsten en/ of arbeidsbetrekkingen
• vorderingen van de fiscus of sociale zekerheid
• vorderingen op activa waarop een zakelijk recht gevestigd is

België kiest voor de veiligste optie: optie 1

Vorderingen van klanten zijn bevoorrecht ten opzichte van alle andere vorderingen op de verzekeringsonderneming.


Dit voorrecht is mogelijk door een afgescheiden beheer gevoerd door de verzekeraar. Uw polis is uw kluis.

Private Insurer gaat nog een stap verder

Afgescheiden beheer per contract
• Elke klant is bevoorrecht schuldeiser van zijn activa.
• Geen tegenpartijrisico.

Ons kantoor

Private Insurer NV,
Tedescolaan 7,
B-1160 Brussel
T. +32 (0) 2 676 18 60
F. +32 (0) 2 676 18 69
service@privateinsurer.com

Private Insurer is een erkende Belgische levensverzekeringsonderneming

Voor de auditwerkzaamheden doet Private Insurer beroep op Deloitte en KPMG.
Willis Towers Watson staat in als actuaris.
Wij staan onder het toezicht van  en

Please publish modules in offcanvas position.