Onze diensten

Tak 23 oplossingen voor beleggingen of vermogensoverdracht - Expertise terzake - Transparante rapportering - Zorgplicht

Private Insurer mikt op de markt van de toekomst.

De lage rentestand zorgt ervoor dat steeds meer Belgen hun spaargeld nog nauwelijks zien renderen. Een spaarrekening kost vandaag meer dan ze opbrengt. Ook in Tak 21 zitten de gewaarborgde rendementen al jaren in dalende lijn, na inflatie met dikwijls een negatief rendement. Verzekeraars hebben het ook alsmaar moelijker om aan deze garantie te voldoen. In de Tak 23 oplossingen van Private Insurer kan u een rendement nastreven in lijn met uw risicoprofiel.

Private Insurer biedt een aantal oplossingen aan om uw financieel vermogen (of een deel ervan) onder toezicht van een verzekeraar te brengen, met aandacht voor risico en veiligheid.

Daarnaast bieden onze oplossingen heel wat mogelijkheden om (een gedeelte van) uw vermogen over te dragen naar een volgende generatie. Met onze expertise in deze materie zijn wij de geschikte partner van uw tussenpersoon om hem bij te staan en samen de best mogelijke veiligheid in te bouwen volgens uw behoeften.

Wij zorgen voor een transparante rapportering en volgen of beleggingen aan uw risicoprofiel blijven beantwoorden. Maandelijks kijken we na of, gelet op de evolutie van de activa, het risicoprofiel van de portefeuille nog steeds in lijn is met uw persoonlijk risicoprofiel en zonodig informeren we uw makelaar zodat de gepaste actie kan genomen worden.

Zorgplicht nemen wij heel ernstig.

TAK

0

Onze markt

Private Dedicated Fund

Een gepersonaliseerde oplossing die u vrijheid biedt bij de keuze van de discretionaire beheerder en de depotbank. Private Dedicated Fund combineert directe lijnen in genoteerde roerende waarden met directe lijnen in beleggingsfondsen in één Tak 23 contract.
lees meer...

Private Fund Selection

Een uiterst flexibele Tak 23 oplossing die u rechtstreeks toegang geeft tot een zeer breed gamma aan gerenommeerde beleggingsfondsen in een open architectuur.
lees meer...

Ons kantoor

Private Insurer NV,
Tedescolaan 7,
B-1160 Brussel
T. +32 (0) 2 676 18 60
F. +32 (0) 2 676 18 69
service@privateinsurer.com

Private Insurer is een erkende Belgische levensverzekeringsonderneming

Voor de auditwerkzaamheden doet Private Insurer beroep op Deloitte en KPMG.
Willis Towers Watson staat in als actuaris.
Wij staan onder het toezicht van  en

Please publish modules in offcanvas position.